Dear diet-ry – ημερολόγιο δίαιτας

7 Μαΐου – ανακοινώθηκε το line up για το φετινό Up Festival. Παίζουμε την τρίτη (και φαρμακερή) ημέρα, στις 27 Ιουλίου. Σε 80 μέρες. Το φεστιβάλ ξεκινάει σε 78, όπως υπενθυμίζει το countdown στο site.

Χαρά, αλλά και τρόμος: όχι για τις πρόβες που θα χρειαστούν, το set list, τίποτα απ’ όλα αυτά, αλλά για το γεγονός ότι είναι ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ φεστιβάλ, σε ΝΗΣΙ – ούτε καν σε κάποιο αγγλικό λιβάδι που μπορεί να κάνει λίγη ψυχρούλα, αλλά τέλη Ιουλίου στις Κυκλάδες.

Και θα είναι ΟΛΟΙ εκεί – κι όσοι δεν είναι θα έχουν πλήρη κάλυψη: όλοι με smartphones και κάμερες, που θα αναμεταδίδουν κάθε στιγμή του φεστιβάλ σε πραγματικό χρόνο στα social media, blogs, έντυπα. Όχι μόνο την ώρα της συναυλίας, αλλά και την ώρα που χάφτεις ανέμελη το καλαμαράκι σου στην ταβέρνα, που πλατσουρίζεις στη θαλασσίτσα ή κάθεσαι στην αμμουδιά, λίγο πριν ειδοποιηθεί η Greenpeace και σε σύρουν πάλι στα βαθιά.

Λίγο η βαρεμάρα και η τσαντίλα της δουλειάς γραφείου, λίγο ο μεταβολισμός που πέφτει με τα χρόνια, λίγο η φυσική μου λαιμαργία και τεμπελιά έχω βάλει μερικά “κιλάκια” που με κάνουν να νιώθω άβολα και προκαλούν σχόλια από γνωστούς και αγνώστους τύπου “πάχυνες και σου πάει” ή αντιδράσεις του στυλ να μου παραχωρούν θέση στο λεωφορείο νομίζοντας ότι είμαι έγκυος. Όσοι μ’ακολουθείτε στο τουήτερ τα ξέρετε ήδη.

Μιλώντας χτες λοιπόν για το λάιν απ του φεστιβάλ ήρθε η στιγμή της συνειδητοποίησης – ο χρόνος μετράει αντίστροφα και μετράει από ΤΩΡΑ!

Αποφάσισα λοιπόν να μοιραστώ μαζί σας την πορεία των επόμενων δυόμισυ και κάτι μηνών που θα με οδηγήσει σε μια αξιοπρεπή, ίσως και χοτ εμφάνιση ή στα ίδια και χειρότερα. Υπάρχει πάντα η εναλλακτική του λουκ Ντέμης Ρούσσος ή και το μπουρκίνι.

Γι’ αυτό και με ηρεμία και σύστημα ξεκινάμε. Το Πάσχα πέρασε, τα αρνιά φαγώθηκαν, τα τάπερ πλύθηκαν.

Έφαγα ένα συνετό πρωινό (πασχαλινό αυγό με φωμάκι και μισό μήλο), πήγα γυμναστήριο (μισή ώρα τρέξιμο, μη φανταστείτε), έφαγα ένα εξίσου συνετό μεσημεριανό (τονοσαλάτα με ντοματίνια, πιπεριά και κάπαρη συν παξιμάδι) και στις 8 θα πάω για γιόγκα. Κίνδυνοι: το φρόζεν γιόγκουρτ κοντά στη γιόγκα (μου έχει μείνει απωθημένο η γαρνιτούρα kinder bueno) και το ουζερί “Το Κουδουνάκι”, όπου με κάλεσε η φίλη μου η Ειρήνη. Ο κώδων του κινδύνου έχει ήδη κρούσει, να δούμε αν είναι πο δυνατός από τις σειρήνες των πειρασμών.

Update

βραδινό πρώτης ημέρας
photo-38

2 comments
    • update: Το βραδινό ήταν ελαφρύ και νόστιμο: γιαούρτι με φράουλες.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: