4η μέρα – συναυλία

Χτες το βράδυ τραβήχτηκα μέχρι τη Μαλακάσσα να δω τους Depeche Mode. Δεν τους πολυακούω πια, αλλά δεν τους είχα ξαναδεί και ένιωθα πως το χρωστούσα κάπως στο συγκρότημα που παράγει σταθερά καλή μουσική τα τελευταία 30+ χρόνια και που άκουγα στα 90s.

Όλο αυτό βέβαια δημιουργούσε κάποια αναστάτωση στο πρόγραμμα διατροφής και άσκησης, αλλά το θέμα είναι να μη γίνω και joyless freak. Γραφική έγινα λίγο, αφού πήρα μαζί μου ταπεράκι με το φαγητό μου, το οποίο έφαγα καθ’ οδόν στο αυτοκίνητο κατά τις 7.30 (μεσημεριανό είχα φάει νωρίς). Αποτελείτο από διαφορα που μου είχαν μείνει από την ίδια και την προγούμενη μέρα, ψιλομισή μερίδα.

Η άσκηση αντικαταστάθηκε από αρκετό περπάτημα από το σημείο που παρκάραμε μέχρι το συναυλιακό χώρο και τούμπαλιν. Μετά το λάιβ μείναμε λίγο στη Μαλακάσσα για να ξεμπλοκάρει ο δρόμος από κόσμο. Κάτσαμε σε μια ψησταριά και όλοι πήραν κάτι, πήρα κι εγώ 2 χοιρινά καλαμάκια – είχε τελειώσει το κοτόπουλο. Δεν ήταν ακριβώς “σωστό”, αλλά ούτε και λάθος. Σκοπός είναι η δίαιτα να μην εμποδίζει τη ζωή κι όταν δεν μπορείς να είσαι 100% εντός προγράμματος να είσαι όσο μπορείς.

ImageImageImage

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: